Invitație de publicare în revista Magister

Stimate colege, stimaţi colegi,

Revenim cu invitația de publicare în revista MAGISTER a Casei Corpului Didactic din Sibiu.

Numărul curent va cuprinde materiale despre practici educaționale derulate în mediul online, activități derulate în cadrul programului ”Săptămâna altfel”, diseminări din cadrul proiectelor Erasmus+, proiecte educaționale, precum și alte materiale care oferă perspective creative și inovatoare asupra activității didactice.

Termen limită de trimitere a materialelor: 11 aprilie 2021.

Adresa de email a editurii: edituramagister18@gmail.com.

Materialul propus pentru publicare va avea denumirea MAG_Nume_Prenume.

Norme de redactare

Editura MAGISTER a Casei Corpului Didactic Sibiu este deschisă iniţiativelor dumneavoastră de publicare, pentru a sprijini calitatea procesului de învățământ și pentru a promova cercetarea ştiinţifică și practicile educaționale inovatoare. Așadar, vă invităm să ne contactați dacă doriți să publicați: volume colective din cadrul conferințelor, simpozioanelor, proiectelor educaționale, ghiduri metodice, culegeri de teste etc.

Persoane de contact:

  • prof. metodist Camelia Vancu, camelia.vancu@ccdsibiu.ro
  • bibliotecar Maria Pitariu, maria.pitariu@ccdsibiu.ro

1 thought on “Invitație de publicare în revista Magister”

  1. Buna ziua ,sunt profesor titular pe Comert si as dori sa va intreb daca acceptati o intarziere la inscrierea pentru publicarea unui material inovativ pe care l-am prezentat si la Cercul metodic ISJ -Tehnologii.Imi cer scuze de indrazneala dar am vazut doar acum apelul .
    Va multumesc.

    Reply

Leave a Comment