În atenția persoanelor care nu au participat la “Atelierul pentru utilizarea platformelor online în activitatea didactică”

Ca urmare faptului că am primit numeroase solicitări de reluare a “Atelierului pentru utilizarea platformelor online în activitatea didactică” de la cadrele didactice  înscrise care, din diferite motive, nu au reușit să participe cu grupa în care au fost programate,  vă anunțăm că vă puteți reînscrie la această activitate, până marți, 7.04.2020, ora 14, completând formularul de AICI.

Vom organiza o sesiune nouă pentru primele 100 persoane reînscrise, în zilele de 9 și 10 aprilie 2020, între orele 9 și 11. Deoarece numărul de participanți pentru o întâlnire în care utilizăm aplicația Zoom.us este limitat, în situația în care vor fi mai mult de 100 reînscrieri,  vom mai organiza o sesiune în zilele de 9 și 10 aprilie, între orele 14-16.

Dacă mai există persoane care nu s-au înscris până în prezent la această activitate, acestea sunt invitate să completeze formularul de înscriere de AICI până în data 6.04.2020, ora 12.

Programarea sesiunilor va fi publicată pe pagina activității( click aici) în data de 8 aprilie 2020, ora 12.

Mihaela Seușan, profesor metodist CCD Sibiu

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.