CDIdei in carti”, ediția a VIII-a

Centrul Județean de Excelență Sibiu anunță  continuarea Festivalului “CDIdei in carti”, ediția a VIII-a, care a fost inclus în Lista activităților educative internaționale, naționale, regionale și interjudețene organizate în anul școlar 2022 – 2023 cofinanțate de ME ,  aprobată prin Ordinul ministrului nr. 3612/31.01.2023.


Festivalul este un proiect dedicat elevelor și elevilor din clasa a III-a, până în clasa a X-a și le oferă acestora cadrul pentru dezvoltarea și manifestarea creativității, simțului artistic, imaginației, competențelor TIC și de comunicare, ale muncii în echipă. 

Găsiți AICI o scurtă prezentare a Festivalului din acest an.

CUM SE POATE PARTICIPA LA FESTIVAL?

Într-o primă etapă se vor  înscrie online unitățile de învățământ și centrele județene de excelență completând corespunzător formularul din link https://forms.gle/hTSthT4NtCkyRJAH8 , până în data de 7 martie 2023, ora  24.

Vom organiza, după încheierea perioadei de înscriere, întâlniri online cu reprezentanții unităților de învățământ/ centrelor județene de excelență pentru a le prezenta mai multe informații. Metodologia de organizare și desfășurare a Festivalului este ]n linkul de aici.

În etapa a doua de înscriere, până în data de 27 martie 2023, se vor înscrie echipele de eleve și elevi din unitățile de învățământ înscrise  în etapa anterioară. Formularul de înscriere pentru elevi  va fi disponibil din data de 8 martie 2023.

Toate formularele și informațiile actualizate privind Festivalul se vor găsi pe site-ul acestuia, https://cdidei.excelentasibiu.ro/

Pentru mai multe informații, trimiteți mesaj la adresa cdidei.incarti@excelentasibiu.ro .

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.