In atenția cadrelor didactice înscrise la Atelierul pentru utilizarea platformelor de învățare online

Dragi colege si colegi,

Va multumim pentru interesul arătat în legatură cu platformele de invatare on line.

Persoanele care s-au înscris și care au furnizat o adresă de mail validă au primit ,in data de 19.03.2020, ora 13:30, un mail cu instrucțiuni. Cine nu a primit mailul, înseamnă că a scris greșit adresa de mail.

Moderatorul fiecărui atelier va trimite inainte de intalnire (cu mazximum o zi inainte sau in preajma intalnirii) un mesaj prin care invita sa se alăture întâlnirii.

Vă rugam să utilizati în comunicarea cu noi, în această perioadă, cu precădere mailul sau mesaje pe telefon/ whatsApp pentru ca suntem împlicați în organizarea sau susținerea atelierelor.
Găsiți actualizarea listelor  cu repartizarea pe grupe si planificarea grupelor. la pagina http://www.ccdsibiu.ro/2020/03/17/planificarea-activitatii-pentru-atelierul-pentru-utilizarea-platformelor-de-invatare-la-distanta/ .

Am initiat un formular in care să completați eventualele probleme, sugestii, situații apărute s.a. Persoanele care au furnizat o adresă de mail greșită sunt rugate să completeze cât mai urgent acest formular pentru a putea fi invitate la sesiunile online.

Cu drag, Mihaela Seusan, profesor metodist. (mihaela.seusan@gmail.com)

4 thoughts on “In atenția cadrelor didactice înscrise la Atelierul pentru utilizarea platformelor de învățare online”

 1. Buna ziua!

  M-am inscris si apar pe tabel. Problema e ca nu am primit niciun email cu instructiuni in data de 19.03.2020. Adresa data e corecta: emanuelaganea@yahoo.com.

  Va rog sa verificati, deoarece sunt programata, conform grupei 20 in data de 31 martie si 1 aprilie, de la ora 14.00!

  571 Ganea Emanuela Elena 20 Scoala Gimnaziala „Radu Selejan” din Sibiu

  Multumesc!

  Reply
  • Buna ziua! Grupa 20 a fost planificata in 25 si 26.03.2020, de la 14 la 16. Sper ca intre timp ati participat la atelier.

   Reply

Leave a Comment