Ref: Echivalarea unor forme de organizare a formării- OMECTS 5562/2011. În atenția directorilor unităților de învățământ

În conformitate cu Metodologia privind sistemul de acumulare, recunoaştere şi echivalare a creditelor profesionale transferabile aprobată prin OMECTS 5562/2011, art. 17, comisia, formată din directorul unităţii de învăţământ,  responsabilul cu dezvoltarea profesională, profesorul metodist repartizat de către Casa Corpului Didactic Sibiu, ar trebui să se întrunească în intervalul 20 – 30 septembrie 2020 şi să analizeze dosarele personalului didactic, de conducere, de îndrumare şi de control care solicită echivalarea.

Pentru a organiza optim activitatea de echivalare a modalităților de formare, în conformitate cu OMECTS 5562/2011, Casa Corpului Didactic Sibiu organizează o întâlnire online/ la distanță (utilizand Zoom.us) cu directorii unităților de învățământ/ responsabilii cu formarea continuă în data de 22.09.2020, între orele 10-11 sau între orele 15-16, la alegere, în care va fi prezentată procedura de lucru în contextul creat de pandemia cauzată de COVID 19.

Invităm unitățile de învățământ să se înscrie pentru a participa la întâlnire, completând formularul din link https://forms.gle/rB5PasK8VQmRMozq9, până cel târziu luni, 21.09.2020, ora 16, pentru a vă putea trimite invitația de participare.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să trimiteți mesaje pe mailul profesorilor metodiști alocați unității de învățământ din care faceți parte.

Numele și prenumele profesorului metodistAdresa de email
Seușan Mihaela Carmenmihaela.seusan@ccdsibiu.ro
Vancu Camelia Ioanacamelia.vancu@ccdsibiu.ro
Stanciu Sanda Ioanasanda-ioana.stanciu@ccdsibiu.ro
Maier Nicoletanicoleta.maier@ccdsibiu.ro
Mateescu Mirelamirela.mateescu@ccdsibiu.ro

Găsiți aici repartizarea profesorilor metodiști la unitățile de învățământ.

Toate informațiile referitoare la echivalare se găsesc la pagina Formare continua/ Echivalarea creditelor profesionale.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.