În atenția persoanelor înscrise în programul de formare “Eficientizarea și modernizarea activității didactice utilizând instrumente online”

Ca urmare a apelului pentru înscrierea în programul “Eficientizarea și modernizarea activității didactice utilizând instrumente online”, s-au înscris 344 de persoane care au fost repartizate în 7 grupe.

Găsiți toate informațiile privind repartizarea pe grupe, calendarul activităților, tematica și agenda programului, planificarea sesiunilor, conținutul portofoliului pentru evaluarea finală s.a la secțiunea Formare continua/ Oferta de formare (click aici).

Persoanele înscrise vor primi un email cu informații privind activitatea de formare și înscrierea pe platforma de formare cu cel puțin 48 ore înainte de debutul activităților de formare.

Pentru întâlnirea față în față va fi utilizată aplicația Zoom. Recomandăm participanților să aibă (și) conturi de Gmail și să își instaleze aplicația Zoom.

Menționăm că am organizat grupele ținând cont de prioritățile declarate (profesori care predau la ciclul gimnazial, liceal, primar, preșcolar și alte unități și cluburi ale elevilor) și de ordinea cronologică a înscrierilor.

Persoana de contact: Mihaela Seușan, profesor metodist, CCD Sibiu (metodist.ccdsb@gmail.com)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.