Înscrieri la programul de formare acreditat ”Abilitarea corpului de profesori metodiști pentru învățământul preuniversitar”

Vă invităm să vă înscrieți la programul de formare acreditat ”Abilitarea corpului de profesori metodiști pentru învățământul preuniversitar”. Programul de formare este acreditat prin OMEN nr. 5670/18.12.2017 (Public-țintă: cadre didactice din învățământul preuniversitar, 40 ore, 10 credite profesionale transferabile).

Activitățile de formare se vor derula online (în format sincron audio-video). Perioada orientativă de desfășurare: 8-27 noiembrie 2020, între orele 16 și 20.

Înscrierea la programul de formare se face prin completarea formularului de la linkul https://forms.gle/4uSpW5JVA7d7End8A, până în data de 2 noiembrie 2020, ora 16. Numărul maxim de persoane dintr-o grupă este de 25. După completarea grupei, formularul de înscriere va fi închis. Cadrele didactice care s-au înscris în anii școlari anteriori și nu au participat la curs se vor înscrie din nou. Completarea formularului de înscriere la acest program de formare se consideră un angajament ferm de participare.

Mai multe informații despre înscriere: https://www.ccdsibiu.ro/formare-continua/inscriere/

Responsabil de program, prof. metodist Camelia Vancu (camelia.vancu@ccdsibiu.ro)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.