Evenimentul „Menirea de a fi profesor”

Casa Corpului Didactic Sibiu invită cadrele didactice din învățământul preuniversitar, să participe la evenimentul „Menirea de a fi profesor”, organizat în contextul Zilei Educației, 5 octombrie 2023.
Participarea constă în redactarea unui eseu în format electronic, de maximum 300 de cuvinte, care să reflecte viziunea personală asupra temei evenimentului – redactat prin softul de editare de text Word, în format A4, cu margini de 2 cm, cu caracter Times New Roman, mărime 12 şi spaţiere la 1 rând, obligatoriu cu diacritice. (eseul poate fi însoțit de o lucrare aparținând elevilor, pe tema educației).
Textele și imaginile selectate, vor fi publicate în numărul 38 al Revistei MAGISTER (ISSN 2784-3890). Materialele se trimit pe adresa de e-mail: edituramagister18@gmail.com, până la data de 05 octombrie 2023, ora 14:00. Se vor preciza numele şi prenumele autorului materialului, funcţia și instituţia de care aparţine.

Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor şi al imaginilor revine integral autorilor care îşi asumă consecinţele de orice natură ale nerespectării drepturilor de autor.
Articolele care nu vor respecta condițiile de tehnoredactare şi de copyright nu vor intra în procesul de selecție pentru publicare.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa CCD Sibiu

Leave a Comment