Studiu privind “Învățământul preuniversitar românesc în fața provocărilor pandemice”

Dragi colegi,

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că în cadrul cercetării sociologice  “Învățământul preuniversitar românesc în fața provocărilor pandemice” realizate de Departamentul de Sociologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Departamentul de Științe Sociale și ale Comunicării din cadrul Universității Transilvania din Brașov a fost lansat chestionarul privind desfășurarea activității educaționale din învățământul preuniversitar în context pandemic și modul în care cadrele didactice și-au desfășurat activitatea în această perioadă.

Vă rugăm să diseminați link-ul chestionarului (https://educpandemie.questionpro.compână în data de 16.12.2021 în unitățile de învățământ din județul dumneavoastră, în comunitățile virtuale și pe toate canalele pe care le utilizați în comunicarea cu cadrele didactice din județ.


Completarea chestionarului și distribuirea acestuia în școlile aparținătoare ne va ajuta să identificăm transformările prin care învățământul românesc a trecut în această perioadă.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați la adresele de e-mail: ionela.stoicov@e-uvt.rolaurentiu.tiru@e-uvt.ro.

Cu stimă,
Echipa de cercetare “Învățământul preuniversitar românesc în fața provocărilor pandemice”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.