Anunţ ARDOR

Mulțumită unei sponsorizări oferite de RiscPro, o agenție specializată pe implementarea practică a acțiunilor care ajută orice organizație să respecte legislația în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal și asigurarea securității informațiilor și a sistemelor informatice, ARDOR are posibilitatea să ofere 2 burse pentru cadre didactice care se află la începutul carierei și/sau predau în mediul rural.
Vă rugăm să ne ajutați cu promovarea cursului în general, iar dacă știți pe cineva care se încadrează în criteriile de mai sus pentru bursă, v-am fi foarte recunoscători să le spuneți de această oportunitate și să îi rugați să completeze Formularul de înregistrare la cursul SIPDODOR. Am atașat și o imagine simpatică de promovare a acestor burse – poate ajută.
Detalii înscriere și plată

     Perioada de desfășurare: 12 noiembrie – 05 decembrie   Durata cursului: 40 de ore. Prezența obligatorie în proporție de 80%.�� Cursul se va desfășura în mediul online, pe platforma ???????????????????????? ????????????????????????????????????, în principal în zilele de weekend (vineri, sâmbătă și duminică). O sesiune de curs va dura aproximativ 4 ore (pe zi). În total vor fi ????2 ???????????????? de curs. Durata programului de formare este de ???????? ???????? ???????????? (sincron, asincron).

Înscrierihttps://bit.ly/3niHofc
    Termen limită înscrieri: ????????????, ???????? ???????????????????????????????????? ????????????????, ???????????? ????????,????????
    Taxă înscriere: 280 RON/ participant** 2 burse pentru cadre diactice care se află la începutul carierei și/sau predau în mediul rural.ℹ️ Cursul are 10 credite profesionale transferabile (CTP). La finalizarea cu succes a programului de formare veți primi un atestat de formare continuă eliberat de către Ministerul Educației și Cercetării.
    Informații despre curs și testimoniale: https://dialogon.ro/pentru-profesori/
Cine sunt formatorii     Formatorul acestui curs: ????????????. ???????????????????? ????????????????????????????, profesor de logică, argumentare și comunicare, filosofie, precum și de dezbatere, oratorie și retorică în cadrul Colegiului Național „Grigore Moisil” din București, este președintele clubului de dezbateri Moisil Debate Club, pe care l-a înființat în anul 2014 și formator ARDOR

Important de știut
Prin completarea formularului de înscriere,  vă confirmați înscrierea la curs și astfel, vă asumați că:Aveți acces la internet și la mijloacele electronice necesare parcurgerii programului (laptop cu cameră și microfon funcționale și/sau calculator/sistem PC cu microfon și cameră webcam funcționale)
Veți fi disponibili pentru participarea activă la cursul de formare în perioada comunicată. Amintim că prezența la curs este obligatorie în proporție de 80%. Absentarea de la orele de curs (în afara situațiilor de natură medicală care pot fi dovedite) va revoca dreptul dumneavoastră de a primi diploma de studiu la finalizarea cursului.Plătiți taxa de curs în termen de 5 zile lucrătoare de la înscriere. Plata se efectuează prin virament bancar în cont IBAN: RO29RNCB0084010773330001, deschis la Banca Comercială Română (sucursala Mihai Bravu, București) cu precizarea  [Taxa curs SIPDODOR online_seria V, GR. 1]. Dovada plății se transmite pe adresa de email contact@ardordebate.org
 Trimiteți dosarul de acte:

  • Copie după buletin
  • Copie după certificatul de naștere
  • Copie după certificatul de căsătorie (în cazul doamnelor care și-au schimbat numele după căsătorie)
  • Copie după diploma de licență
  • Adeverință de încadrare eliberată de instituția de învățământ de care aparții
  • Declarația prin care confirmiați că aveți acces la internet și la mijloacele electronice necesare parcurgerii programului de formare în format online.

Vă mulțumim anticipat pentru tot ajutorul.
Cu cele mai bune gânduri,


Crenguța MIHĂILĂ

Ofițer Administrativ

0724.171.789

crenguta.mihaila@ardordebate.org  

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.