Google Educator Nivelul 1 (GEN1) – Intermediari

Stimate doamne,

Stimați domni,

Vă aducem la cunoștință că am inclus posibilitatea de plată în rate pentru cursul acreditat „Google Educator Nivelul 1 (GEN1) – Intermediari”, 25 credite transferabile, curs pentru cadre didactice de predare din învățământul preuniversitar, desfășurat în format 100% online pe durata a 100 de ore (50 de ore online cu formatorul și 50 de ore e-learning/activități individuale online) în conformitate cu ordinul 5767/ 15.10.2020 privind acreditarea, organizarea și desfășurarea programelor de formare continuă, destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar, în anul școlar 2020-2021.

Cursanții se pot înscrie la curs în formularul de înscriere de la adresa cursuri-profesori.eduapps.ro selectând perioada dorită, locația CCD după care se va realiza selecția cursanților pe grupe, iar în ultima etapă vor achita cursul cu ajutorul cardului bancar, acum și în rate:

 1. BCR – 4 rate
 2. BRD – 5 rate
 3. Alpha – 5 rate
 4. Piraeus – 5 rate
 5. BT star card – 3 rate

Taxa de curs este de 500 RON / cursant

De asemenea, cursul poate fi achiziționat de către instituția de învățământ din SEAP, număr referință: GEN1, CIF 30443450.

Și aici există posibilitatea ca acest cost al cursului să fie împărțit între școală și profesori, în funcție de bugetul școlii. De exemplu, dacă școală suportă 300 de ron din costul cursului/profesor, profesorul va primi factura de plată pentru suma de 200 ron.

Mai jos regăsiți prezentarea cursului Google Educator Nivelul 1 – Intermediari:

VEDEȚI PREZENTAREA DETALIATĂ A CURSULUI
Fișa cursului – Google Educator Nivelul 1 – Intermediari

Pentru orice întrebări sau completări necesare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Rebecca Mușat 
Sales Executive

Edu Apps SRL 
Str. Justiției, nr. 47, et. 1 
040116 – București, România 

Tel.: +4 0722.206.806  Fax: +4 0372.875.335  
Email.rebecca.musat@eduapps.ro 
www.eduapps.ro www.edustore.ro www.clasaviitorului.ro

Vă mulțumim.

1 thought on “Google Educator Nivelul 1 (GEN1) – Intermediari”

 1. Am început deja săptămâna trecută acest curs, doresc să incurajez cât mai multe persoane să se înscrie.
  Este foarte bine organizat sub toate aspectele, se comunică perfect cu organizatorii, se trimit prompt materiale iar dl Alexandru Dragomir formatorul nostru este un om special – are enorm de multă răbdare cu fiecare cursant în parte, experiență si recunoaștere. Un mare avantaj este că se lucrează cu grupe mici si toți cursanții pot pune întrebări si pot solicita explicații.
  Personal, am plătit acest curs si consider că investiția a meritat.
  Mulțumesc

  Reply

Leave a Comment