Prima întâlnire în cadrul Cercului Pedagogic al responsabililor CDI

În atenția doamnelor/ domnilor directori din unitățile în care funcționează un centru de documentare și informare

În atenția responsabililor CDI din județul Sibiu

Casa Corpului Didactic Sibiu, în calitate de coordonator metodologic al centrelor de documentare și informare din județul Sibiu, îi invită pe responsabilii CDI din județul Sibiu (profesori documentariști, bibliotecari, cadre didactice) la prima întâlnire din anul școlar 2020-2021 din cadrul Cercului Pedagogic.

Întâlnirea se va derula online, în data de 20 octombrie 2020, intre orele 14-16. Persoanele înscrise vor primi pe mail , cu cel puțin o oră înaintea întânirii, link-ul pentru conectare. Vom utiliza aplicația Zoom.us. Va rugăm să vă asigurați că o aveți instalată pe dispozitivul prin care vă conectați (calculator, telefon, tabletă).

Înscrierea se realizează prin completarea formularului din linkul de aici https://forms.gle/4P1hfYYEeoWHYpYD6 , până în data de 19.10.2020, ora 16.  ATENȚIE! Înainte de înscriere, vă rugăm să pregătiți în format digital o copie scanată (pdf) a documentului care atestă calitatea de responsabil CDI (decizie de numire, decizie de titularizare, încadrare s.a). Acest document va avea denumirea unității de învățământ si va fi încărcat în formularul de înscriere.

Ordinea de zi: 

1. Prezentarea Proiectului Cercului Pedagogic al responsabililor CDI pentru anul școlar 2020-2021;

2. Crearea conturilor pentru Gsuite @ccdsibiu.ro;

3. Prezentarea instrumentelor de lucru online pentru activitatea în cadrul Cercului Pedagogic.

Persoană de contact: Mihaela Seușan – responsabilul Cercului Pedagogic (mihaela.seusan@ccdsibiu.ro)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.