Creatori de Educație – poveștile de succes continuă!

Stimați colegi,

Poate mai mult ca oricând, este necesar să comunicăm, să împărtășim idei și gânduri despre metodele, soluțiile, practicile, acțiunile concrete prin intermediul cărora profesorii din România s-au adaptat „Școlii de Acasă”.

În cadrul proiectului nostru, „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, am recunoscut și premiat dascăli valoroși, care merită pe deplin să le oferim oportunitatea de a face cunoscute activitățile originale sau soluțiile inovatoare aplicate la clasă, în contextul cu totul special al ultimelor luni. De a discuta sau a dezbate cu colegii din întreaga țară despre abordări creative, despre capacitate de adaptare și flexibilitate, despre dăruire și implicare. Nu în ultimul rând, despre resorturile interioare care s-au activat și despre resursele, aproape infinite, ivite odată cu instalarea „Școlii de Acasă”.

Ei sunt Creatorii de Educație și ne bucurăm să îi avem alături de noi în cadrul evenimentului online ce le este dedicat, ”Creatori de Educație – poveștile de succes continuă!”, joi, 25 iunie, orele 14.00-16.00. 

Evenimentul este transmis live, pe contul de Facebook ”Proiectul CRED”, fiind adresat tuturor cadrelor didactice din România care doresc să afle bune practici de la colegi a căror valoare este deja recunoscută de întreaga comunitate educațională.

Așadar, vă invităm online, joi, 25 iunie, la ora 14:00, pe pagina dedicată evenimentului –https://www.facebook.com/events/712317592918987.

Pe aceeași pagină veți găsi detalii despre eveniment și cui i se adresează acesta, teme abordate etc. În cazul în care doriți să invitați personal alți colegi la evenimentul ”Creatori de Educație – poveștile de succes continuă!”, puteți distribui link-ul menționat mai devreme.

Vă mulțumim, vă transmitem cele mai calde gânduri și vă dorim succes în tot ceea ce întreprindeți.

Pe joi, 23 iunie, ora 14:00, online !

Colegii din echipa CRED

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.