În atenția directorilor și a responsabililor cu dezvoltarea profesională din unitățile de învățământ din județul Sibiu

În data de 19 iunie 2020, începând cu ora 12, se va desfășura online Activitatea metodică a responsabililor cu dezvoltarea profesională din unitățile de învățământ din județul Sibiu.

Pentru participarea la activitate se va trimite invitația la întâlnire pe emailul unității de învățământ și pe emailul responsabilului cu dezvoltarea profesională.

Vă rugăm să confirmați participarea la întâlnire prin completarea formularului de la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex0m4Gv98_KjGb-ONpqYfCSnBKF-FMLVpJyND9Tiw8CQggtg/viewform.

Tematica întâlnirii:

 1. Chestionare pentru analiza nevoilor de formare;
 2. Monitorizarea impactului programelor de formare;

Director, Prof. Mirela Maria Iancu

2 thoughts on “În atenția directorilor și a responsabililor cu dezvoltarea profesională din unitățile de învățământ din județul Sibiu”

 1. Bună ziua! Aș dori să întreb dacă la Activitatea metodică a responsabililor cu dezvoltarea profesională, online, din 19.06, ora 12:00, este necesară și prezența directorului unității școlare sau este suficientă prezența responsabilului cu dezv. profesională. Vă mulțumesc!
  Bianca Felderă
  CȘEI Nr1 Sibiu

  Reply
  • Buna ziua!
   Ne bucura prezenta directorilor de unitati de invatamant, dar nu este obligatorie participarea dumnealor la aceasta actiune.
   Cu stima,
   Mihaela Seusan

   Reply

Leave a Comment