Atelier pentru utilizarea platformelor de învățare la distanță

UPDATE! S-au înscris deja 190 persoane și am organizat primele 3 grupe, în ordinea înscrierilor. Vom putea organiza săptămânal între 4 și 5 grupe.

Pentru a veni în sprijinul unităților de învățământ, al cadrelor didactice care doresc să organizeze și să deruleze activități didactice cu elevii la distanță, Casa Corpului Didactic Sibiu organizează webinarii (ateliere de formare la distanță) pentru prezentarea Google Classroom și Edmodo, ca platforme de învățare la distanță.

Pentru organizarea webinariilor se va utiliza aplicația Zoom.us (pentru PC). Pentru telefon aplicația se poate descărca de aici. Găsiți aici tutoriale de instalare/utilizare a aplicației.

Cadrele didactice care doresc să participe la aceste webinarii se pot înscrie în formularele de pe link-ul următor, până în data de 18.03.2020, ora 12. Se vor organiza grupe de câte maximum 20 persoane. În funcție de numărul înscrierilor, vom organiza mai multe grupe.

Webinariile se vor desfășura, de regulă, pe parcursul a 6 ore, câte 2 ore pe zi, între 10-12 sau 14-16, în funcție de grupă. Participanții vor primi adeverințe din partea Casei Corpului Didactic Sibiu.

Prima întâlnire este va avea loc joi, 19.03.2020, ora 10. Persoanele înscrise vor primi, până cel târziu joi, 19.03.2020, ora 9, un email cu instrucțiuni suplimentare. Vă recomandăm să instalați aplicația Zoom.us pe PC sau pe telefon până la prima întâlnire. În situația în care aveți nevoie de ajutor, vă stăm la dispoziție.

Persoana de contact: Mihaela Carmen SEUȘAN – profesor metodist (mihaela.seusan@gmail.com, tel: 0728371611)

Director, prof. Mirela Maria IANCU

16 thoughts on “Atelier pentru utilizarea platformelor de învățare la distanță”

  • Bună seara. Felicitări pt inițiativă în aceste momente grele. Vreau să vă întreb dacă trebuie plătită vreo taxă pt participarea la webinar/eliberarea adeverinței? Și dacă adeverință se poate trimite pe e-mail. Felicitări pentru tot ceea ce faceți! Prof. Voicu Corina.

   Reply
   • Buna seara!
    Multumim pentru aprecieri. Nu trebuie platita nicio taxa pentru atelier. Este o activitate inclusă în proiectul CCD Sibiu, în conformitate cu misiunea noastră.
    Vom trimite adeverintele pe mail, după ce le semnăm și scanăm.

    Reply
 1. Buna ziua!
  Mă numesc Robu Alexandrina, sunt profesoară de chimie la
  Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” Roșiori de Vede,
  judetul Teleorman și aș fi interesata de aceasta activitate!
  Vă rog să-mi spuneți dacă mă pot înscrie la acest atelier?

  Multumesc!
  Cu stimă!
  Prof. Robu Alexandrina

  Reply

Leave a Comment