Măsuri luate de Casa Corpului Didactic Sibiu pentru perioada 11.03-22.03.2020

Având în vedere situația determinată de Hotărârea Comitetului Național Pentru Situații Speciale de Urgență, Casa Corpului Didactic Sibiu a luat următoarele măsuri:

  • Eliberarea atestatelor de formare continuă și a adeverințelor de participare la activitățile organizate de Casa Corpului Didactic Sibiu, direct de la secretariatul unității,  va fi suspendată până la reluarea activităților în unitățile de învățământ preuniversitar.  În cazuri justificate, la cerere, aceste documente vor fi scanate și trimise beneficiarilor pe mail.
  • Orice solicitare, adresă sau document către CCD Sibiu se va trimite prin e-mail la adresa metodist.ccdsb@gmail.com, urmând ca originalul să fie depus la secretariatul CCD Sibiu după reluarea activităților în unitățile de învățământ preuniversitar.
  • Programul de audiențe se suspendă până la reluarea activităților în unitățile de învățământ preuniversitar.
  • Persoanele care doresc informații privind activitățile de formare, activitățile metodice ș.a. sunt rugate să contacteze telefonic serviciul secretariat, la numărul 0269 230259, zilnic, între orele 8-14 sau să trimită solicitările de informații pe mail, la adresa metodist metodist.ccdsb@gmail.com.

Director, prof. Mirela Maria IANCU

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.