Debutul activităților de formare în cadrul proiectului CRED la limba română, limba engleză și învățământ primar

Dragi colegi și colege,

La începutul lunii februarie a.c vor debuta activitățile de formare în cadrul proiectului CRED – “Curriculum relevant, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți” pentru încă patru grupe de formare astfel:

  • limba română (grupa S4_C_G_SB_01, Formator, Pircă Lidia Carmen) Lista persoanelor propuse. Activitățile de formare se derulează astfel: față în față, marți, între orele 16-20 și sâmbătă, între orele 8-12 și online, joi și duminică, între orele 16-20.
  • limba engleză (grupa S4_C_G_SB_02, Formator Ucean Dorina)Lista persoanelor propuse. Activitățile de formare se derulează astfel: față în față, luni și miercuri, între orele 16-20 și online, marți și joi, între orele 16-20.
  • învățământ primar (două grupe)
    • grupa S4_C_P_SB_01 , Formator, Stanciu SandaLista persoanelor propuse. Activitățile de formare se derulează astfel: față în față, marți și joi, între orele 16-20 și online, luni și miercuri, între orele 16-20.
    • grupa S4_C_P_SB_02 , Formator, Tărchilă AlinaLista persoanelor propuse . Activitățile de formare se derulează astfel: față în față, marți și joi, între orele 16-20 și online, luni și miercuri, între orele 16-20.

Persoanele din grupul țintă cuprinse în liste au primit un mail si sunt rugate să confirme, prin raspuns (reply) la mesajul primit,  până în data de 28.01.2020, ora 16, primirea mailului si participarea la curs.

In situatia in care participarea nu va fi confirmată până la termenul de mai sus, persoanele în cauză vor fi reprogramate intr-o alta grupă.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați pe mail (mihaela.seusan@educred.ro) dnei Mihaela Seușan, expert local coordonare și formare

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.