Ziua Educației

Casa Corpului Didactic Sibiu a marcat  Ziua Educației din acest an organizând activități în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Centru Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2, Colegiul Național Samuel von Brukental Sibiu, Colegiul Național Gheorghe Lazăr Sibiu, Liceul de Artă Sibiu și biblioteca din cadrul Casei Corpului Didactic  Sibiu.

La activități au participat elevi din cadrul C.S.E.I.Nr. 2 care au realizat lucrări prin care au promovat activitățile educative din școala lor.

Prima ediţie a  Cupei Educației C.C.D Sibiu – ”Mișcarea  O MINTE SĂNĂTOASĂ   ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS”,  au participat echipele de fotbal ale Colegiilor Naţionale: Brukenthal, Lazăr și a Liceului de Artă, trofeul fiind câștigat de echipa Colegiului Național Gheorghe Lazăr.

Biblioteca Casei Corpului Didactic Sibiu  a organizat o expoziție tematică de carte pe care au vizitat-o și elevii de la C.S.E.I.Nr. 2. Această expoziție își propune să reliefeze ideea că educația prin intermediul cărților este una dintre modalitățile care ne însoțește toată viața. Iniţiatoarea  acestei expoziţii a fost bibliotecara instituţiei noastre,  doamna Maria Pitariu.

Expoziția este și pentru dascălii care calcă pragul Casei Corpului Didactic Sibiu în aceste zile o poartă deschisă către studiu și meditație a ceea ce a însemnat educația în trecut și abordarea ei până în zilele noastre.

Elevii care au participat la activitățile derulate de Casa Corpului Didactic Sibiu pentru marcarea Zilei Educației au fost îndrumați de cadrele didactice: Ioana Guță, Manuela Ionescu, Adrian Fușlețană, Daniel Mașca, Gabriel Mărgineanu, Manuela Dobrotă și bibliotecar CCD Sibiu Maria Pitariu.

Doamna director a Casei Corpului Didactic Sibiu, prof. Claudia Mery Simtion felicită și mulțumește participanților pentru frumoasele activități și transmite tuturor celor implicați în educație LA MULȚI ANI!