Parteneriat Asociația Gutenberg & ISJ Sibiu

ună ziua, 
Dorim să vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul oferit până în prezent în cadrul  activităților susținute gratuit de Asociația Gutenberg din Cluj-Napoca pentru elevii claselor I-VIII din România. 
Aici regăsiți mesajul lunii Septembrie cu activitățile gratuite puse la dispoziție tuturor doritorilor și pe care vă rugăm să îl diseminați în comunitatea dumneavoastră.
”Sperăm că mesajul nostru vă găsește bine, cu multă energie pentru anul școlar care a început și că reîntâlnirea cu elevii dumneavoastră a fost una mult așteptată. 
În cadrul parteneriatului dintre Asociația Gutenberg și Inspectoratele Județene din țară, anul școlar 2022-2023 va aduce multe surprize atât pentru dumneavoastră în calitate de cadru didactic, cât și pentru elevii de la clasă. Pentru că Asociația Gutenberg crede în educația tuturor copiilor, a importanței implicării profesorilor atât în activitatea de la clasă cât și în cea extracurriculară, venim pe această cale cu o serie de programe în cadrul cărora implicarea dumneavoastră poate contribui la schimbarea educației în România. 
Mai jos regăsiți programele desfășurate de noi pe parcursul acestui an școlar: 
1. PROGRAME DEDICATE CADRELOR DIDACTICE: 

  • Cursuri & Training-uri Gratuite – În acest an școlar veți avea ocazia de a participa la o serie de training-uri și sesiuni de mentorat, atât fizic cât și online. Vă invităm să completați acest chestionar de analiză a nevoilor pentru a vă putea identifica ce subiecte sunt de interes pentru dezvoltarea dumneavoastră profesională și personală: https://forms.gle/cfCfo8hScwkp5r938

2. PROGRAME DEDICATE ELEVILOR:

  • Ateliere Conversaționale de Limba Germană și Franceză Gratuite – sesiuni online organizate individual, în afara orelor, prin înscrierea elevilor și a părinților claselor I-VIII, pentru grupe de 15-20 elevi. Atelierele sunt interactive și non-formale și sunt structurate pe nivel de limbă începător și intermediar, calendarul lunii Septembrie fiind următorul:

– Limba Germană, Nivel A1.1 – cu desfășurare în data de 27 Septembrie, interval orar 17:00-18:00 – Limba Germană, Nivel A1.2 – cu desfășurare în data de 29 Septembrie, interval orar 18:00-19:00- Limba Franceză, Nivel A1.1 – cu desfășurare în data de 26 Septembrie, interval orar 17:30-18:30- Limba Franceză, Nivel A1.2 – cu desfășurare în data de 27 Septembrie, interval orar 18:00-19:00Înscrierea și rezervarea locului la activitate se face accesând link-ul următor: https://forms.gle/NCrYbzFJvQ1yRRMz8

  • Tabere de Weekend Gratuite – organizate pentru grupe de 10-15 copii, înscrierea copiilor se face individual de fiecare părinte interesat la tematica dorită. Acestea vor avea loc în weekendurile din luna Aprilie – Mai 2023, pe o serie de tematici, în limba română, engleză, germană și franceză, în funcție de fiecare oraș. Taberele sunt dedicate grupului de vârstă 8-14 ani.

Înscrierea și rezervarea locului la activitate se face accesând link-ul următor: https://forms.gle/xxqTSPbqpcfHN2p7A

  • Ateliere Conversaționale de Limba Germană și Franceză Gratuite – sesiuni online organizate la clasă, în timpul orelor, prin înscrierea claselor I-VIII de către cadrele didactice, pentru grupe de 20-30 elevi. Atelierele sunt interactive și non-formale și sunt structurate pe nivel de limbă începător și intermediar. Ziua și intervalul orar de desfășurare a unui astfel de atelier este stabilit de comun acord cu profesorul de la clasă. 

Înscrierea și rezervarea locului la activitate se face accesând link-ul următor: https://forms.gle/jcn6AyjgwNypvXHv7

Ne-am bucura să împărtășiți acest mesaj cu colegii dumneavoastră cadre didactice, considerăm acestea ca fiind oportunități la care fiecare profesor sau elev din România ar trebui să aibă acces.
Vă mulțumim pentru sprijin și pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați pe email la contact@didacto.ro sau la telefon 0752.822.373.
Cu respect,ASOCIAȚIA GUTENBERG”Vă rugăm să ne confirmați trimiterea mesajului către instituțiile de învățământ aflate sub conducerea dumneavoastră. 
Apreciem tot ajutorul și sperăm să revenim cu rezultate mai mari dar și cu o varietate de activități la finalul acestui an școlar. 
Cu stimă, ASOCIAȚIA GUTENBERG0752.822.373Comunitatea DIDACTO

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.