Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație”, desfășurată în cadrul proiectului CRED, ediția a II-a

Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație”,desfășurată în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, a ajuns la a doua ediție.

Proiectul  creează premisele necesare pentru ca un număr cât mai mare de cadre didactice să devină „Creatori de Educație”, grație metodelor de predare și strategiilor inovatoare aplicate la clasă.

Știm că în unitățile de învățământ există multe cadre didactice dedicate, valoroase prin ceea ce sunt și prin ceea ce fac pentru copii și dorim ca acest lucru să fie cunoscut, ca bunele practici să fie promovate, să poată deveni modele la nivel național.

De aceea, invităm cadrele didactice din județul Sibiu să se înscrie la selecția desfășurată în anul 2020.

Persoanele care doresc să se înscrie sunt invitate să acceseze site-ul www.creatorideeducatie.ro și să completeze formularul de înscriere până în data de 19 iunie 2020. Sunt acceptate si înscrierile propriilor exemple.

Găsiți mai multe informații în anexe și pe site-ul proiectului, https://www.educred.ro/ și pe pagina pe care am creat-o pentru Creatorii de educație.

Numele profesorilor înscriși în selecție este direct legat de școala în care aceștia își desfășoară activitatea, ceea ce facilitează și promovarea unității de învățământ la nivelul întregului sistem educațional românesc.

În calitate de parteneri ai Ministerului Educației și Cercetării, în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, vă mulțumim și vă invităm să urmăriți www.creatorideeducatie.rowww.educred.ro sau Facebook – Proiectul CRED, pentru a fi la curent cu evoluția fiecărei etape din cadrul selecției naționale de bune practici „Creatori de Educație” – ediția 2020.

Cu cele mai bune gânduri.

Persoana de contact: Mihaela Seusan,expert local coordonare si formare (mihaela.seusan@educred.ro)

Leave a Comment